2015-02-05

Üniversitemizde “ İşbaşı Eğitim Programı” Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz ile Tekirdağ İşkur İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Namık Kemal Üniversitesinde  “İşbaşı Eğitim Programı” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.  M. İhsan Soysal, İşkur İl Müdür Vekili Yasin Tekin ile personeli ve stajlardan sorumlu Üniversitemiz birimleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda, çeşitli kurumlarda işbaşı eğitimi içeriğinde ücretli staj ve uygulamalı işbaşı eğitim imkanları oluşturulması kapsamında; önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve ikinci öğretim öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla; programa katılım  şartları, program süreleri, programlar, programı yönledirmeler, programla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar karşılıklı soru cevap şeklinde görüşüldü.