2016-04-26

Üniversitemizde Maya Üretim Sektörü ve Kariyer Olanakları Konferansı

Üniversitemizde “Ülkemizde Maya Üretim Sektörü ve Kariyer Olanakları” konulu konferans gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda Üniversitemiz Biyosistem Topluluğu tarafından düzenlenen “Ülkemizde Maya Üretim Sektörü ve Kariyer Olanakları” konulu konferansta mayanın son derece hijyenik şartlarda üretildiğini ve maya üretiminin de belli bir standardı olduğunu kaydeden Pak Gıda A.Ş. Fabrikaları Direktörü Dr. Tuncay Gürarda, yaklaşık 2 saat süreyle maya üretimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci’nin konuşmacı Dr. Tuncay Gürarda’ya üniversitemiz tabağını, Biyosistem Topluluğu öğrencilerinin de çiçek takdimiyle sona eren konferansa, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.