2016-08-03

Üniversitemizde Aday Memurlar İçin Yemin Töreni Düzenlendi



Üniversitemizde aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 45 idari personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Rektörlük Binası Yönetim Kurulu Odasında düzenlenen törene, Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof.Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Yrd.Doç.Dr. Abdullah Yinanç, daire başkanları ve şube müdürleri ile aday memurluğu sona eren 45 personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmasını yapan Genel Sekreter Yrd.Doç.Dr. Abdullah Yinanç, aday memurluğu sona eren personelin kurumumuza çok büyük katkılar sağlayacağından bahsederek Üniversitemizi tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör V. Prof. Dr. Şefik Kurultay konuşmasında, “Üniversitemiz yeni kurulmuş on yıllık üniversite olmasıyla birlikte idealleri olan bir üniversitedir. İdeallerini gerçekleştirmek için akademik çalışmaların yanı sıra idari çalışmaların ve hizmetlerin de önemi büyüktür. Sizlerin aramıza katılmasıyla üniversitemiz çalışmalarını daha da hızlandırarak bölgemize ve ülkemize çok daha iyi hizmetler verecektir” dedi.      Rektör V. Kurultay, asil memurluğa atanan personele tavsiyelerde bulunarak “Memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Nermin Tuna ile birlikte asil memurluğa adım atan personel yemin metnini okudu.