2019-06-21

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Erol AKATA ve eşi Dr. Öğr. Üyesi Aynur AKATA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

2000-2008 yılları arasında Trakya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Hüseyin Erol AKATA, öğrencisi olan ve aynı zamanda Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü olarak daha da başarılı projeler yapacağına dair inancım tamdır” sözlerini kaydetti.

Prof. Dr. Hüseyin Erol AKATA ve Dr. Öğr. Üyesi Aynur AKATA, “Yapacağınız çalışmalar ile hem Tekirdağ’a hem de bölgeye katkı sağlayacağınız işler, üniversite-şehir ilişkisini daha da kuvvetlendirecektir” diyerek Rektör ŞAHİN’ in çalışmalarının devamını diledi.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli hocalarımızın yanımızda olduğunu bilmek, desteğini hissetmek bize daha da güç vermektedir. İnşallah Rektörlük görevim boyunca öğrencilerimize ve bölgeye faydalı işler yapacağız” dedi.

Ziyaret sonrası Rektör ŞAHİN, AKATA’ ya günün anısına takdimde bulundu.