2018-04-10

Üniversitemiz Rektörüne Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği (TUDER) den Ziyaret

Tekirdağ’a üniversite eğitimleri için gelen uluslararası öğrencilerin kurduğu Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu ve ülkelerinin temsilcileri olan uluslararası öğrenciler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi alırken,  dernek yetkilileri tarafından da yıl içerisinde yapılan etkinliklerle ilgili Prof. Dr. Osman Şimşek’e bilgi verildi.

Uluslararası öğrenciler, 5 Mayıs 2018 tarihinde Tekirdağ’da yapacakları 11. Uluslararası Öğrenci Buluşması hakkında bilgiler vererek, yapacakları etkinliğe Rektör Şimşek’i davet ettiler.

Uluslararası Öğrenciler, günün anısına ülkelerini temsil eden plaketi,  Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e sundular.