2015-12-21

Üniversiteler Arası Voleybol 2. Lig Müsabakaları Sona Erdi



Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Üniversiteler Arası Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Üniversitemiz Spor Kompleksi’nde beş gündür devam eden ve Namık Kemal Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi bayan, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi erkek takımlarının katıldığı müsabakalar sonrasında erkeklerde şampiyonluk kupasını Uludağ Üniversitesi Voleybol Takımı, bayanlarda ise Trakya Üniversitesi Voleybol Takımı kaldırdı.

Müsabakalar sonunda bayanlarda Üniversitemiz Voleybol Takımı ikinci ve Yalova Üniversitesi Voleybol Takımı üçüncü olurken, erkeklerde Trakya Üniversitesi Voleybol Takımı ikinciliği, Yalova Üniversitesi Voleybol Takımı üçüncülüğü elde etti.

Yapılan maçlar sonunda dereceye giren takımlara kupaları Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu ve Üniversitelerarası Voleybol İl Temsilcisi Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Tekin Öztürk tarafından takdim edildi.