2014-11-09

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. OSMAN ŞİMŞEK’TEN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 76. Yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyorum.

Namık Kemal Üniversitesi olarak gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, bayrağı bizden devralacaklarına, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır.

Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümünde kendisini bir kez daha rahmetle, şükranla anıyorum.

Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

Rektör