2019-06-21

Çerkezköy’den Ziyaretçiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KOZUVA, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan GEL ve Dr. Ali ÇOLAK Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Süleyman KOZUVA ve beraberindekiler Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye olan pozitif katkısına vurgu yaparken, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu başta olmak üzere NKÜ’nün çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise Üniversite-Sanayi işbirliği temelinde gerçekleşen çalışmalar ile tüm bölgede olduğu gibi Çerkezköy’de de ülke istihdamına kalifiye işgücü yetiştirmeyi millî bir görev saydıklarını belirtti.