2019-07-04

Çerkezköy Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kaymakam Atilla Selami ABBAN, şehir ile bütünleşen ve başarılarıyla anılan bir üniversitenin hem Çerkezköy’ün hem de Tekirdağ’ın kazancı olduğunu belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ de bir eğitim kurumu olarak Üniversitemizin bölgeye yaptığı pozitif katkıyı vurguladı ve başarı temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi için üniversite-sanayi iş birliklerinin önemli merkezlerinden biri olan Çerkezköy ve diğer ilçelerimizde yer alan meslek yüksekokullarımızın Üniversitemiz için gurur vesilesi olduğunu, onlar sayesinde ülke ekonomisine ara eleman, kalifiye eleman yetiştiğini söyledi ve bu konuda eğitimci hassasiyeti ile davrandıklarını vurguladı. Son olarak eğitim kurumlarının geleceğin altyapısı olduğunu belirten Rektör ŞAHİN, bu noktada kurumlar arası uyumun önemine dikkat çekti.