2017-03-29

Çerkezköy Kapaklı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemize Ziyaret Düzenledi

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde, Çerkezköy Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencilerine kampüs içerisindeki Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Kütüphane ve Spor Kompleksi gezdirildi. Gezdirilen öğrencilere üniversite hakkında ayrıntılı bilgi verilerek,  öğrencilerin üniversite ile ilgili sorularını yanıtlandı.

Daha sonra Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğr.Gör. Zübeyir Batur tarafından öğrencilere bölümdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin iş olanakları hakkında bilgi verildi.

Bir gün dahi olsa üniversite deneyimi yaşayan öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundu.