2017-01-12

Türk Kızılayı İle İşbirliği Protokolü İmzalandı



Üniversitemiz ile Türk Kızılayı arasında Üniversitemizde okuyan öğrencilere yönelik işbirliği protokolü imzalandı. İhtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak giyim yardımına ilişkin protokolü Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve Türk Kızılayı adına Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen imzaladı.

Yardımın mevsimi olmadığını, ancak soğuk kış koşullarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde ihtiyaç sahibi öğrenciler için gerçekleştirilen bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Şimşek, “Öğrencilerimizin soğuk havalarda daha fazla mağdur olmasını istemiyoruz” dedi. Tüm çabalarının öğrencilerin daha iyi ve eşit koşullarda öğrenim görmesi olduğunu belirten Prof. Dr. Osman Şimşek, ihtiyaç sahibi öğrenciler için gayretlerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Türk Kızılayı adına protokolü imzalayan Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen ise ihtiyacı olan öğrencilere giyim yardımını ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyduğunu ve işbirliğinin hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu imza töreni Üniversitemiz rektörlüğünde gerçekleşti.