2014-10-13

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve  üniversitenin yapısı, olanakları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Program açılışında konuşma yapan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet Arıtaş : “Yüksekokulumuz Türkiye'de ilk üç içinde yer alıyor. Program sayısı ve öğretim üyesi bakımından da çok zenginiz. Sizleri en iyi şekilde yetiştirmek ilk amacımız. Bunun için de uygulama derslerini daha iyi alabilmeniz için bir çok şirketle anlaşmamız var.'' diyerek öğrencilere üniversitenin yapısı ve yüksekokuldaki bölümlerin olanaklarından bahsetti.

Daha sonra öğrencilere eğitim süresi, sınavlar ,kayıt yenileme ve kayıt dondurma  gibi konular hakkında bilgi verdi. Program öğrenci sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.