2019-02-14

Tekirdağ Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği Başkanı Ümit SATILMIŞ ve beraberindekiler ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ümit SATILMIŞ, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinde başarı temennisinde bulunurken, Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehrimizde yer alan her kurum ile iş birliği içerisinde olmayı, şehrimizle iç içe yaşayan bir Üniversite olmayı hedeflediğini kaydetti.

Ziyarette Roman Kültürünü Yaşatma ve Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki TOPÇUOĞLU, Caner SATILMIŞ, Ercan SATILMIŞ da bulundu.