2019-03-01

Tekirdağ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğinden Ziyaret



Tekirdağ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin DOLUCA ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ i makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinden Rahmi SEZEN, Selami AVARA, Niyazi ŞEN, Ahmet DURMUŞ, Ayşegül EREN ve Halk Elinde Karacabey Merinos Islah Projesi Lideri olan Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL’ ın da bulunduğu ziyarette; Başkan DOLUCA, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinde başarılar dileyerek birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bölgemizde bulunan tüm çiftçilerimize ve hayvan yetiştiricilerimize üretimi arttırmada, hastalıklarla mücadele etmede ve eğitimde her türlü desteği sağlamaya hazırız. Üniversitemizin köklü Ziraat Fakültesi bölgeye katkı sağlayan buna benzer birçok projeyi gerçekleştirmiştir ve bu alandaki çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret DOLUCA’ nın Rektör ŞAHİN’ e günün anısına saat takdim etmesiyle son buldu.