2019-02-14

Tekirdağ Barosundan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat TEKNECİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Av. Sedat TEKNECİ, Üniversitenin İlimize sağladığı katkılara dikkat çekerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Baro Başkanı TEKNECİ’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, kurumlar arası diyaloğun, başta Tekirdağ olmak üzere bölgenin gelişimi adına önemli olduğunu ifade ederek  işbirliği çerçevesinde kentin her türlü sorununun çözülebileceğini kaydetti.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Egemen GÜRCÜN ve Baro Genel Sekreteri Av. Ertuğ Görkem VAROL’un  da bulunduğu ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.