2019-02-01

Süleymanpaşa Kaymakamından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan YURT’ u makamında ağırladı.

Kaymakam Aslan YURT’ un Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ i tebrik ederek kendisine görevinde başarılar dilediği ziyarete; Aslan YURT, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ nin gerçekleştirdiği ve paydaşı olduğu birçok projede yer almasından dolayı bölgemize ve şehrimize sağladığı katkılar çoktur” ifadelerine yer verdi.

Rektör ŞAHİN, kurumların işbirliği içinde tam bir uyum ile çalışmalarının önemini vurgulayarak, “Üniversitemizin şehrimizle iç içe ve bütünleşen bir eğitim kurumu olması için tüm çabayı göstereceğiz. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmaların birlikte uyum içinde çalışarak Tekirdağ’a daha da katkı sağlayacağını düşünüyorum” sözlerini kaydetti.