2019-03-13

Sosyal Yaşam Merkezimizde Bir Mağazamız Daha Hizmet Vermeye Başladı

Üniversitemiz Sosyal Yaşam Merkezi’ nin personelimize, öğrencilerimize ve Tekirdağ halkına sunduğu hizmete bir yenisi daha eklendi.

Gıdadan giyime, kırtasiyeden banka hizmetine, elektronikten kozmetiğe birçok mağazayı bünyesinde bulunduran Sosyal Yaşam Merkezimizde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve eşi Selda ŞAHİN’ in katılımıyla çanta mağazamızın açılışı gerçekleşti.

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin bulunduğu açılışta Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Sosyal Yaşam Merkezimizi daha hareketli ve daha faydalı hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün açılışını yaptığımız mağazamızın da personelimize, öğrencilerimize, halkımıza hayırlı olmasını diliyor mağaza sahibimizin de bol kazançlar sağlamasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılışın ardından Rektör ŞAHİN ve beraberindekiler Yaşam Merkezinde bulunan diğer mağazaları ziyaret ederek, mağaza sahipleri ile görüş alışverişinde bulundu.