2015-02-12

Saray MYO Yeni Okul Binası Devir Teslim Töreni

Üniversitemiz ile Saray Yüksek Öğrenim Kurumları Geliştirme ve Yaşatma Derneği arasında imzalanan Protokol kapsamında dernek tarafından taahhüt edilen 4 katlı yeni eğitim binasının kaba inşaatı tamamlanarak gerçekleştirilen tören ile üniversitemize devredildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ve Saray Yüksek Öğrenim Kurumları Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Gürsu Ergene’nin 02.10.2013 tarihinde imza attıkları işbirliği protokolün 4. Maddesi ve 5. Maddeleri gereğince gerekli kontrollük, denetim ve hak ediş işlemleri Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından tamamlanarak, derneğe teslim edilmişti.  Yine protokol hükümleri gereği, geriye kalan işlerin Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından tamamlanmak üzere devir teslimi, tören ile gerçekleştirildi.