2018-05-07

NKÜ’de Türk Halk Müziği Konseri Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu verdiği konser ile dinleyicilerden büyük alkış aldı.

NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşen konseri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Merve Nur Kaptan, akademik ve idari personel, öğrenciler ve Tekirdağlı müzikseverler izledi.

Kültür - sanat etkinlikleri kapsamında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri ve personelinden oluşan Türk Halk Müziği Korosunun dinleyicilere yaşattığı bu güzel gecede Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) saz sanatçıları da kendilerine eşlik etti.  Solo eserlerin de seslendirdiği konserde, koroyu ve saz sanatçılarını BİLSEM Müzik Eğitmeni Melih Patoğlu yönetti.

Program sonunda Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve Öğr. Gör. Merve Nur Kaptan, koroyu temsilen Şef Melih Patoğlu’na günün anısına teşekkür belgesi takdiminde bulundu.