2016-02-05

IV. Flow Sitometri ve Tarımsal Araştırmalarda Kullanımı

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Tuna Üniversitemiz’in Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla  “IV. Flow Sitometri ve Tarımsal Araştırmalarda Kullanımı” konulu uygulamalı bir eğitim programı düzenlemiştir.

Eğitim programına İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Bozok Universitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Celal Bayar Üniverssitesi, Namık Kemal Üniversitesi, İzzet Baysal Üniversitesi ve Tarım Bakanlığının Araştırma Enstitüleri ile Özel sektörden toplam 24 öğretim üyesi ve araştırıcı katılmıştır. Eğitim programının sonunda 24 katılımcıya sertifikaları verilmiştir.