2015-10-20

Genel İspanyolca Kursu

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde İspanyolca Kursu gerçekleştirilecektir. Başlangıç seviyesinde olacak olan kursumuzda toplam 40 saat ders yapılacaktır. Kurs, Namık Kemal Üniversitesi akademik personeli ve öğrencilerine ücretsizdir.

- Sınıf kontenjanı her iki grup için başvuru formu ile şahsen başvuru yapan ilk 18 kişi ile sınırlıdır.

- Derslere devam zorunludur. Sınırlı kontenjan nedeniyle derslere devam edemeyecek
   kursiyerlerin kayıt yaptırmaması rica olunur.

- Kursa katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen başvurmaları
   gerekmektedir. Telefon ile kayıt alınmayacaktır.

- Konu ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.

Eğitim Tarihleri         : 20 Ekim 2015 – 14 Ocak 2016

Eğitim Günleri           : Grup 1 Salı – Perşembe Akademik Personel            16:30 – 18:00

Grup 2 Salı – Perşembe Öğrenci                              18:30 – 20:00

Eğitim Yeri                : Merkezi Derslik Binası Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikleri B303 nolu derslik.

Kayıt için gerekli belgeler     : 1- Kurs kayıt formu

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi       : http://ydyo.nku.edu.tr/

Başvuru formu için tıklayınız.