2019-02-10

Doç. Dr. Gonca DUYGU’nun Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Doç. Dr. Gonca DUYGU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gonca DUYGU, yeni görevinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uygulama ve Araştırma Hastanesinde verdiğimiz sağlık hizmetleri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgemize sunduğu çok önemli bir hizmettir. Sağlık hizmetlerindeki çeşitliliği Tıp Fakültesi ve yakında hizmete başlayacak olan Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesinin yanı sıra Diş Hekimliği Fakültemizle de arttırmak istiyoruz” dedi.