2014-03-27

Bremen Mızıkacıları Çocuk Oyunu Sahnelendi

Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Ayçiçeği Çocuk Evi öncülüğünde, Lüleburgaz Uçaneller Kuklaevi oyuncularının canlandırdığı Bremen Mızıkacıları isimli çocuk oyunu sahnelendi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda sahnelenen oyuna ilgi büyüktü. Tekirdağ’daki birçok anaokulu ve çocuk evinin izleyici olarak katıldığı gösteride küçük izleyiciler keyifli zaman geçirdiler.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay açılış konuşması yaparak” Üniversitemiz çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklere öncülük etmekte ve ev sahipliğinde bulunmaktadır. Küçük izleyicilerimizi de burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Küçük konuklarımıza iyi seyirler diliyor, mutlu bir gün geçirmelerini diliyorum” dedi.