2017-02-01

Balkanlarda Kimlik Değişimi Mübadele Sergisine Büyük İlgi

Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BALKAM) tarafından Tekira AVM’de açılan “Balkanlarda Kimlik Değişimi Mübadele” konulu sergi Tekirdağlılardan büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz BALKAM Müdürü Öğr. Gör. Nuran Koltuk ve BALKAM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. A.Alev Direr Akhan tarafından hazırlanan  “Balkanlarda Kimlik Değişimi Mübadele” isimli sergide Başbakanlık Cumhuriyet Arşivinden 29 belge yer alıyor.

Tekira Alışveriş Merkezi 3. katta açılan serginin açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Öğr. Gör. Nuran Koltuk ile Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. A.Alev Direr Akhan’ın yanı sıra çok sayıda Tekirdağlı katıldı.