Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018)
2018-07-06

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi danışmanları “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Destek Projesi” kapsamında başlatılmış olan firma ziyaretlerine devam ediyor.

Bu bağlamda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş, Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çetin Sosyal Hizmetler, Taşımacılık, Tekstil, Metal, Cam, Elektrik, Plastik, Gıda ve Muhtelif Gereçler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş., Elba Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başoğlu Kablo ve Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret A.Ş., Schott Orim Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ziyaretler yapıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı ile işbirliğinde gerçekleştirilmekte olan firma ziyaretleri kapsamında öğrencilerimizin staj ve iş olanakları, iş dünyasıyla öğrencilerimizi ortak bir paydada buluşturabilme konuları üzerinde durulurken ayrıca, bu ziyaretlerde Üniversitemiz Kariyet Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtılırken işverenlerle öğrenci ve mezunlarımızı digital bir platformda buluşturan “trakyakariyer.org” web sitesi hakkında bilgi verilmekle birlikte firmaların siteye üyelikleri yapılmaktadır.

Öğrenci ve mezunlarımızın mesleki deneyim kazanmaları, iş hayatı ve sektör hakkında bilgi sahibi olmaları gayesiyle belli aralıklarla ileride düzenlenmesi düşünülen üretim saha ziyaretleri için altyapı oluşturulmaktadır. İleriye dönük olarak firma ziyaretlerine devam edilecektir.