2015-10-15

Ziraat Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yaptıkları tercihler sonrasında 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi itibariyle Üniversitemiz Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrencilerimizin, öğrenim görecekleri fakülte ve bölümlerini tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon programına Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İsmet Başer ve Prof. Dr. Murat Taşan, 1.Sınıf öğrencilerinin Bölüm Danışmanları olan Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri, Fakülte Sekreteri Mustafa Güney, Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminden Resul Doğru ve Ersin Zaman ile oryantasyon programının hazırlanmasında görev alan Tarım Ekonomisi Bölümünden Araştırma Görevlisi Deniz Çağla Turan katıldı.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi öğrencilerinin katılımlarının yoğun olduğu programda Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Üniversitemizin ve Ziraat Fakültemizin genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari ve akademik konular hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, öğrencilerin üniversitemizin öğrenci topluluklarında aktif görev almalarını, üniversitemizin ve fakültelerinin düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmalarını istedi.

Ziraat Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bir araya gelerek aynı zamanda birbirleriyle tanıştığı oryantasyon programı, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu’nun iyi dilek ve temennileri ile son buldu.