2024-03-31

Üniversitemizde "Online Mezun Bilgi Sistemi" Toplantısı Yapıldı.



Üniversitemizin kariyer birim temsilcileri ve mezun iletişim komisyonu üyeleri, mezun bilgi sistemini ve Akademik Birimlerimizde yapılacak kariyer etkinliklerini görüşmek üzere yapılan online “Mezun Bilgi Sistemi” toplantısında bir araya geldi.
 
Mezun bilgi sisteminde yapılacak değişiklikler ve güncellemelerle ilgili görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, aynı zamanda Üniversitemiz genelinde yapılacak kariyer günü etkinlik sayısının artırılması ve bu etkinliklerin kariyer merkeziyle koordineli bir biçimde yürütülmesi; birimlerimizdeki kariyer temsilcilerinin hem kariyer merkezinin tanıtımında hem de yapılacak kariyer günü etkinliklerinde aktif rol almasının verilecek hizmetlerin kalitesinin ve verimliliğinin artırılmasında önemli katkı sağlayacağı yönünde bildirimlerde bulunuldu.
 
Açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN’ın yaptığı toplantıya, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Birim kariyer temsilcileri, mezun iletişim komisyonu üyeleri, çok sayıda akademisyen ve idari personelimiz katılım sağladı.