2018-10-08

TÜB Alt Kurul Üyelerinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin paydaşı olduğu ve Trakya Bölgesindeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi arttırmak için çalışmalar yapan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 13. Alt Kurul Toplantısı öncesi Alt Kurul Üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. M. Suat Uğur ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

13. Toplantısı'nı gerçekleştirmek amacıyla Üniversitemizde bulunan TÜB Alt Kurul Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'e TÜB Alt Kurul çalışmaları, gerçekleştirilen projeler ve öneriler hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; TÜB'ün projelerinin hayata geçirilmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ile Prof. Dr. İsmail Yılmaz da bulundu.