2017-08-10

Üniversitemize Büyük İlgi

2017 ÖSYS ile Üniversitemiz lisans programlarına yerleşim oranı %100 olarak gerçekleşti.

Uzun ve yorucu bir sınav maratonu olan Öğrenci Seçme Sınavı sonucunda adaylar üniversitemiz lisans programlarını tercih ederek Namık Kemal Üniversitesi ailesine katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrencilere yönelik yaptığı açıklamada “Öğrenci Seçme Sınavında göstermiş olduğunuz üstün başarıdan dolayı Namık Kemal Üniversitesi adına sizi ve ailenizi candan kutluyorum. ÖSYS’de yapmış olduğunuz tercihlerle üniversitemizin lisans programlarına yerleştirmeler %100 doluluk oranına ulaşmış olup,  bu başarıyı gösteren ilk dört üniversiteden biri olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.   Kariyerinizin bu önemli dönüm noktasında Türkiye’nin en hızlı gelişen üniversitelerinden biri olan Namık Kemal Üniversitesi ailesine katıldığınız için sizleri kutluyor, öğrenim hayatınız boyunca başarının sizlerle olmasını temenni ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Prof. Dr. Şimşek “Namık Kemal Üniversitesi olarak hedefimiz, değerlerine bağlı, analitik düşünen, dünyaya açık, sosyal iletişim becerileri yüksek, alanında uzman, değişime ayak uydurabilecek, liderlik kabiliyetleri güçlenmiş nitelikli mezunlar yetiştirmektir. Namık Kemal Üniversitesi uluslararası deneyime sahip güçlü akademik kadrosu, sürekli geliştirilebilen çağın gereklerine uygun teknik altyapısı, yurt dışı imkânlarının yanı sıra ulusumuzun parlak geleceğini oluşturacak gençlere kaliteli yükseköğretim imkânları sunmaktadır.” dedi.