2016-10-03

Üniversitemizde Yeni Bir Proje Tanıtım Toplantısı Daha

Üniversitemizde Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Gümüş’ün yürütücüsü olduğu “Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi” başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, TAGEM temsilcileri Koordinatör Dr. Nesrin Kurtar Bozbıyık ve Cemal Kaygısız, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Proje tanıtımının açılış konuşmaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (NABİLTEM) Müdürü Prof. Dr. Ömer Öksüz ve proje yürütücüsü Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Gümüş tarafından yapıldı.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Temsilcisi Koordinatör Dr. Nesrin Kurtar Bozbıyık’ın gerçekleştirdiği sunumla TAGEM AR-GE Destek Programı hakkında bilgilendirmede bulunduğu proje tanıtım toplantısı, Prof. Dr. Tuncay Gümüş’ün yürütücüsü olduğu “Pirinç ve Üzüm Atıklarından Gellan Gam Üretimi ve Gamların Çeşitli Kalite Unsurlarının Belirlenmesi” başlıklı TAGEM-16/AR-GE/41 kodlu proje tanıtım sunumu ile sona erdi.