2019-03-07

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Regaip Kandili Mesajı

Günümüzde insanoğlunun en büyük sorunlarından birisi hırs, arzu ve isteklerini dizginleyememesidir. Regaip Kandili ise manevi feyziyle bunalan gönüllerimizi aydınlatarak, geleceğe yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirme imkânı veren mübarek bir gecedir.

İyilik ve sevginin kalplerimizde bereket kapısını açtığı, on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdeleyicisi üç ayların da başlangıcı olan bu gecede, komşu coğrafyalarımız başta olmak üzere tüm dünyada sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesi için insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör ve şiddetin, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakması en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile milletimizin, tüm Türk ve İslam âleminin mübarek “Regaip Kandili”ni en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN