2014-12-15

Üniversitemiz Öğrencilerinin Başarısı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Cevat Aktaş ve koordinatörlüğünü yaptığı Tıbbi Bilimsel Araştırma Topluluğu (NKÜBAT) üyeleri, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’ i makamında ziyaret ettiler.

Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Cevat Aktaş'ın koordinatörlüğünü yaptığı, Üniversitemiz Tıbbi Bilimsel Araştırma Topluluğu (NKÜBAT) üyeleri, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Üniversitemizin Edirne'de ortaklaşa düzenledikleri 1. Trakya Bilim Şenliğinde büyük başarı elde ettiler.

Edirne Trakya Üniversitesi’ nde 29-30 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen şenlikte, bilimsel çalışmaları, poster ve sözlü bildiri şeklinde sunan öğrencilerimiz poster bildiride 1. 2. ve 3.lüğe layık görülürken, sözlü bildiride 3.lük aldılar.

Derece alan öğrencilerimizi makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrencilerimizi ve onlara destek olan öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sözlü Bildiri 3.sü

Erdal ERAY 1, Yakup Albayrak 2, Ece Altındağ 2, Araknoid Kistin Eşlik Ettiği Erken Başlangıçlı Bir Şizofreni.

1 Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi, Tekirdağ

2 Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları  AD, Tekirdağ

Poster Bildiri 1.si

Aydan Şenol1, A.Erkan Orhan 2 , Songül Erol , İlsun Aka , Ercüment Erbaş , Bülent Erdoğan. Vaka Sunumu: Mesaneye Uzanım Gösteren İskial Bası Yarası