2019-04-05

İpsala Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde İpsala Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Tıp Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Kompleksi ve kampüs gezdirildi.

Gezi kapsamında Sağlık Yüksekokulu ve Tıp Fakültesinin Beslenme ve Anatomi Laboratuvarı gösterilirken, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun uygulama alanlarından biri olan Spor Kompleksi gezdirildi.

Fakülte yetkilileri tarafından geziye katılan 50 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini gezme ve tanıma imkanı bulan liseli öğrencilere Üniversitemizin sunduğu ücretsiz öğle yemeğinin ikram edilmesiyle gezi son buldu.