2014-03-19

İngilizce Konuşma Klübü 24 Mart'ta Başlayacak

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 24 Mart 2014 tarihinden itibaren İngilizce Konuşma Kulübü etkinliği başlatılacaktır.

Etkinlik Günleri:

Grup 1: Pazartesi             17.00-18.20

Grup 2:Çarşamba            18.30-19.50

Katılım Şartları:

Üniversitemiz akademik, idari personeli ile öğrencilerine katılım ücretsizdir.

Kontenjan sınırlı olduğu için aynı kişinin iki günde kayıt yaptırması mümkün değildir. (Pazartesi veya Çarşamba günü tercih edilecektir.)

Katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğini arayarak isimlerini, irtibat telefonlarını ve gün tercihlerini belirterek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Etkinliğe kayıtlarda öncelik yeni katılımcılardır. (Kontenjan dolmadığı taktirde önceki dönem katılımcıları da kayıt yaptırabileceklerdir.)

Kayıt irtibat telefonu:250 30 42

Dersler Merkezi Derslikler Binası Yabancı Diller Yüksekokulu derslikleri B 401 nolu derslikte yapılacaktır.

*Konu  ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.