2014-03-21

İktisadi İdari Bilimler Bayanlar Voleybol Takımı’ndan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi üniversitelerinin katılımıyla 5-7 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bayan Voleybol Turnuvası’nda üstün başarı göstererek, birinci olmaya hak kazanan Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayanlar Voleybol Takımını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, makamında kabul ederek, başarılarından dolayı takımı kutladı.

TÜB üyesi üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin NKÜ Spor Kompleksinde birinci olma yarışında kupayı Üniversitemize kazandıran takım ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Gençlerimizi Üniversitemize bu gururu yaşattıkları için gönülden kutluyorum. Bu başarıların derslerinde devam etmesini diliyorum.” dedi.

Öğrencilerin derslerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da kendilerini geliştirmeleri için her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirten Prof. Dr. Şimşek, “Sosyal ve kültürel alanda kendilerini gösteren öğrencilerin her alanda başarıyı yakaladıklarına şahit oluyoruz. Bu amaçtan yola çıkarak üniversitemizde bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verilmektedir.” dedi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayanlar Voleybol Takımı ise verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ederek; daha büyük başarılar kazanacakları sözünü verdiler.