2014-11-21

Üniversitemiz Öğrencisinin İstanbul Maratonu Başarısı

Asya ve Avrupa kıtalarını buluşturan 36. İstanbul Maratonuna katılarak başarıyla tamamlayan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Raif Akyüz’ü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek makamında ağırladı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, 115 ülkeden 8000 sporcunun katıldığı 43 km Kıtalararası İstanbul Maratonunu 147. sırada tamamlayan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kontrol ve Otomasyon Programı 2. Sınıf öğrencisi Akyüz’ü  tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Prof. Dr. Şimşek, “Öğrencilerimiz Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah daha büyük başarılarda isimlerini göreceğiz.”dedi.

Aynı zamanda Milli Kick Boks sporcusu Raif Akyüz, Üniversitemizin sporu ve sporcuyu teşvik ettiğini söyleyerek Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Ziyarette Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz da bulundu.