2015-02-16

Üniversitemizin Ağaçlandırılma Çalışmaları Devam Ediyor

Üniversitemiz ile Orman Genel Müdürlüğü arasında 22 Ocak 2014 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü sonrasında üniversitemiz kampüs alanı içerisinde ihtiyaç duyulan bölgelere toplam bin 65 adet fidan dikimi yapılarak ağaçlandırıldı.

3 yıl geçerli olan protokol kapsamında üniversitemiz kampüsü içerisinde ağaçlandırılmaya uygun alanlar için ağaçlandırma projesi oluşturulurken, dikilen fidanların sulanması, sahanın yangın ve diğer zararlılara karşı korunması için gerekli tedbirler alınarak topak asya, ters dut, akçaağaç, karaçam, batı mazısı, servi, batı çınarı ve çalı grubu fidanları dikimi gerçekleştirildi.

Bu yıl da üniversitemiz kampüs alanı içerisinde ihtiyaç duyulan bölgelere fidan dikimi yapılarak ağaçlandırılma çalışmalarına devam edilecek.