2019-09-28

Üniversitemiz ile Slingsan Endüstriyel Torba. San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti. Arasında Protokol İmzalandı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Slingsan Endüstriyel Torba. San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti. arasında Muratlı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Slingsan Endüstriyel Torba. San. ve Dış. Tic. Ltd. Şti. Firma Yetkilisi Abdullah ÜNALAN protokolü imzaladı.

 Protokole imza atan Rektör ŞAHİN, “Öğrencilerimizin teorik bilgi almalarını önemsediğimiz kadar uygulamalı eğitim almaları için de onları teşvik ediyor ve bu konularda mümkün olduğunca fazla işbirliği protokolleri gerçekleştiriyoruz. Bugün imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Muratlı MYO Müdürü Prof. Dr. Murat ATEŞ, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bahar SÖZÜBEK ve Öğr. Gör. İlknur ERGÜN de bulundu.

Eğitimde iş birliği protokolü kapsamında, Muratlı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi, Maliye ve Sosyal Güvenlik programlarında kayıtlı öğrencilerin iş başı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır.