2015-11-23

Üniversitemizde “Dünden Bugüne Filistin Çıkmazı” Paneli

Üniversitemizde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Dünden Bugüne Filistin Çıkmazı” Paneli düzenlendi.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Halit Burç Aka’nın yaptığı panel, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Panelde, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Lütfullah Karaman “Tarih Arkaplanında Filistin Sorunu”,  Yrd. Doç. Dr. Süleyman Elik “Filistin sorununa çözüm arayışları ve sonu gelmeyen barış süreci”, Yrd. Doç. Dr. Özlem Yücel “Uluslar arası hukuk penceresinden İsrail’in Filistin’e yönelik uygulamaları” konusunda bilgiler aktardı.

Yaklaşık iki saat süren panele üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.