2019-08-09

Üniversitemizde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla Rektörlük Binası Fuaye alanında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN; Kurban Bayramının anlam ve önemini belirten konuşmasında “Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, dini ve milli duygularımızın perçinlendiği, toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın yaşandığı kurban bayramına kavuşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Ailelerinizle birlikte inşallah nice sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı günler  geçirmenizi diliyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum”  sözlerine yer verdi.