2015-06-03

Üniversitemizde Bilgisayar Destekli Tasarım Sergisi



Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı “Bilgisayar Destekli Tasarım Sergisi” açıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Alanı’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz, düzenlenen bu sergiler ve etkinlilerle toplumun ve bireylerin sanat, kültür anlayışının gelişimine katkıda bulunmaktadır. Sergiye eserleriyle katkı veren öğrencilerimizi ve onlara yol gösteren akademisyenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından sergide eserleri sergilenen öğrencilere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut ve akademik personel tarafından sertifikaları takdim edildi.

Sergi, Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda bir hafta süreyle gezilebilecek.