2017-02-24

Üniversitemiz Rektörü Şimşek ve Trakya Üniversitesi Rektörü Tabakoğlu’ndan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Şengörür’e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 21 Ocak 2017 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Prof. Dr. Osman Şimşek ile Prof. Dr. Tabakoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Şengörür, ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Daha sonra Kırklareli Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'da rektörler tarafından ziyaret edildi.