2019-05-27

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, ilkokul ve lise sınıf arkadaşları makamında bir ziyarette bulundu.

Tekirdağlı olan Rektör ŞAHİN’in ilkokul ve lise döneminden sınıf arkadaşları olan Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa ATAÇ, Alım Satım ve Denetleme Müdürü Halil ÇAKIR ve Husunlu Köyünden Çiftçi Yılmaz KAYMAZ, gerçekleştirdikleri ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretçiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye olan pozitif etkisini vurguladılar.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise eski okul arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak şehre ve bölgeye fayda adına gerçekleştirdikleri çalışmaların dost ve hemşerilerimizin teveccühü ile anlam kazandığını vurguladı.