2019-02-18

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Hizmetler Genel Müdürü Prof.Dr. Emre Ahmet BİLGİLİ, Tredaş Genel Müdürü Reşit BİLGİLİ ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri KUZU, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Prof.Dr. Emre Ahmet BİLGİLİ ve beraberindeki heyet Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak akademik çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak paydalarının eğitim olduğunu ve bu doğrultuda ortak projelerde buluşmaktan memnuniyet duyacağını kaydetti.