2020-03-16

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret



İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Erol AKATA, eşi Dr. Öğr. Üyesi Aynur AKATA ve Almanya Tübingen Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep AKATA ile beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Hüseyin Erol AKATA, eski öğrencisi olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü olarak başarılı projeler yürüttüğünü görmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti ve başarılarının devamını diledi.

Prof. Dr. Zeynep AKATA, Üniversite-Sanayi iş birliği hususunda Üniversitemizin çalışmalarının önemine değinerek, bunun Türkiye’nin kalifiye ara eleman ihtiyacının karşılanması için fırsat olduğunu söyledi ve başarı temennisinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Siz değerli hocalarımızın yanımızda olduğunu bilmek, desteğini hissetmek bize daha da güç vermektedir. Öğrencilerimize ve bölgeye faydalı işler yapmak için çalışıyoruz” dedi.