2019-10-18

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ’ın duayen eğitimci ve idarecilerinden İrfan DEMİR ve Tekirdağ Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk ÖZBERK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İrfan DEMİR ve Ömer Faruk ÖZBERK, üniversitelerin gerçekleştirdiği çalışmaların, bulundukları şehirler ve bölge için önemine değinerek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin de bölgede başarılı çalışmalarda bulunduğunu ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, bölge halkı tarafından Üniversitemizin çalışmalarının takdir edilmesinin akademik ve idari çalışmalar için bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.