2019-01-25

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Trakya Üniversitesi Enstitü Müdür ve Müdür Yardımcıları ile Öğretim Üyeleri’nden oluşan heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunduğu ziyarette, Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof.Dr. Murat YURTCAN, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof.Dr. Tammam SİPAHİ, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Levent DOĞAN, Fen Bilimleri Enstitü  Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Ferhat KARABULUT, Fen Bilimleri Enstitü Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Hacı Ali GÜLEÇ, Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. İlhan ERDOĞAN, Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğr.Üyesi Doç.Dr. Okan AKANKAN, Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAYA ve Trakya Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü (TUZEM) ve Trakya Üniversiteler Birliği Sekreteri (TÜB) Dr.Öğr.Üyesi Ali İhsan MEŞE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki üniversite arasında iş birliği yapılabilecek konuların gerçekleşmesi yönünde çalışmaların başlayacağını kaydetti.