2014-04-25

Üniversitemiz Rektöründen Çorlu M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemiz hakkında bilgi vererek yapılan çalışmalara değindi. “Üniversitemiz donanımlı kampüsü ve uzman akademik kadrosuyla sürekli kendini yenileyen, geleceği inşa eden bireyleri yetiştiren, öğrencilerimize kaliteli eğitim veren bir üniversitedir. Uluslararası işbirliklerimiz, öğrenci değişim programlarımız, sosyal sorumluluk projelerimizle her zaman öğrencilerimizin ve toplumun yanındayız.”dedi. Öğrencilerle olan görüşme sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Rektör Şimşek, Yarınımızın teminatı olan gençlerle birlikte olmaktan onlarla vakit geçirmekten son derece memnun olduğunu dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’in, ilçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş’un, Milli Eğitim Müdür Yardımcılarının ve Şube Müdürlerinin katıldığı program, öğrencilerin üniversite eğitimi ve üniversitemiz ile ilgili sorularının yanıtlanılmasının ardından son buldu.