2016-01-04

Üniversitemiz Rektöründen Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği’ne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, yeni yılın ilk gününde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni tercih eden uluslararası öğrencilere ev sahipliği yapmak, onları daha yakından tanımak, birbirleriyle kaynaştırmak, eğitim ve öğretim hayatları boyunca karşılaşabilecekleri maddi ve manevi ihtiyaçların çözümüne ortak olmak ve Tekirdağ’da edindikleri birikimleri farklı coğrafyalara taşıyabilecek vasıflı insanlar olabilmelerine katkı sağlayabilmek amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşu olan (TUDER) Tekirdağ Uluslararası Öğrenci Derneği’nde uluslararası öğrencilerle buluştu.

Dernek yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrencilerle sıcak bir ortamda sohbet etti ve sorunlarını dinledi.