2014-04-10

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in Polis Günü Kutlama Mesajı



Ülkemizde kurulduğu andan bu güne vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan Polis Teşkilatımız, üstlendiği bu zor ve hassas görevi, şartların zorluklarına bakmaksızın halkımızdan aldığı güçle, kararlı bir şekilde devam ettirme görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Her anlamda köklü birikime sahip olan Emniyet Teşkilatımız, günümüzde modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanımıyla kamu düzeninin sağlanmasında, hukukun egemen kılınarak güvenli ortamın oluşturulmasında büyük rol oynamaktadır. Yaptığı çalışmalarla kesintisiz hizmet veren ve bu görevini layığıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımız halkımızın her zaman sevgi, güven ve takdirini kazanmıştır.

Görevlerini olağanüstü gayret ve azimle ifa ederek 169. kuruluş yıldönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, ülkemizin huzuru için üstün gayret sarf eden bütün polis teşkilatı mensuplarına ve emeklilerine aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

 

 

                                                                                                  Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                                                     Rektör